DutchProject | Projectmanagement

A.P. de Bontstraat 29
5507 NS Veldhoven
The Netherlands

Telefoon

0031 613 309 309

E-mail

info@dutchproject.eu

Wij zijn een ProjectBureau met nauwelijks overhead wat resulteert in onze kostprijs en betrokkenheid. Wij zijn een kleine organisatie en we adviseren, coördineren en delegeren. Alles in overleg met de opdrachtgever, immers; de betaler bepaald. We zijn succesvol zelflerend met flexibele duizendpoten.

DutchProject heeft progressieve (ook letterlijk) grensverleggende inkoopadviezen waarbij we onze kosten veelal direct terugverdienen. Onze ervaringen zijn per definitie uw eerste verdienste en wij zijn onafhankelijk.

Vanuit nature zijn we resultaat doch klantgericht met een kritische no-nonsense aanpak waarbij rekening wordt gehouden met commerciële- en uitvoeringsprocessen. Uiteraard weten we op niveau om te gaan met normering en certificeringen.

We kijken niet alleen naar u maar juist naar uw klanten, uw gasten, uw bezoekers, uw opdrachtgevers. Net als u, scherp zijn op de behoefte op dát moment met lef en een zakelijk enthousiasme, betrokken en service tot in detail.

Wij hebben het goed gedaan als u het goed doet.

Door de uiterst flexibele en onafhankelijke positie kunnen wij moeiteloos samenwerken met partijen die door de opdrachtgever gewenst zijn.

De maximale efficiency van het project is onze core business terwijl een opdrachtgever zich bezig kan blijven houden met zijn business.

Meer informatie

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.


Algemene voorwaarden

U kunt hier onze algemene voorwaarden lezen en downloaden.


Disclaimer & Privacy Policy

Lees hier onze algemene verklaring over de website.


Cookieverklaring

Meer informatie over hoe wij omgaan met cookies.


© Copyright alle rechten voorbehouden DutchProject B.V. 2023.